JAVNI POZIV: Nabavka i štampa materijala za informativne sesije i Foruma za poslovnu podršku (Business Support Forum)

ponedjeljak, 25 Januar 2021 10:43

Fondacija INFOHOUSE u suradnji s partnerom Udruženje „Budućnost“ iz Modriče implementira projekat "Ekonomske i socijalne prilike ka nezavisnosti žena, žrtava nasilja u porodici", koji financira Evropska unija, u okviru programa European Instrument for Democracy and Human Rights (EIDHR).

Opći cilj projekta je nadograditi postojeću zaštitu žena žrtava porodičnog nasilja u skloništima u BiH od sigurnog okruženja i psiho-socijalne podrške do razine na kojoj će te ranjive žene dobiti priliku da povećaju svoje poslovne vještine i čak započnu svoju ekonomsku aktivnost, kao mehanizam za samozapošljavanje i izbjegavanje povratka nasilnicima nakon napuštanja skloništa, zbog nedostatka drugih mogućnosti.

Za detaljnije informacije o uslovima i načinu dostavljanja ponude, kao i o očekivanim rezultatima angažmana pogledajte opis zadataka (ToR).

Molimo sve zainteresovane za ovaj Javni poziv za opisani angažman da se prijave najkasnije do 02. februara 2021. godine do 17 sati na adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Detalje ovog javnog poziva možete preuzeti OVDJE.