Konkurs - praktična edukacija za novinare/komunikologe u Fondaciji INFOHOUSE

četvrtak, 13 Juni 2019 20:50
Fondacija INFOHOUSE poziva sve novinare/komunikologe koji se nalaze na evidenciji za zapošljavanje Kantona Sarajevo, a koji bi željeli steći iskustvo u svojoj branši, da se prijave na tromjesečnu, praktičnu edukaciju na portalimawww.interview.ba i www.kindsinfo.ba.

Praktična edukacija je besplatna,a novinarima/komunikolozima daje mogućnost da nauče kako medijski profesionalno izvještavati, kojesu to osnovne medijske forme, te kako funkcionišu novi mediji.

Portali na kojima bi novinari/komunikolozi radili praktičnu edukaciju su u potpunosti neovisni što znači da bi, prije svega, učili o objektivnom i istinitom izvještavanju.Za prvih deset prijavljenih osoba organizujemo radionicu „Novi mediji – kako izvještavati“.Nakon obavljene edukacije, novinari/komunikolozi dobit će uvjerenje kao preporuku za naredne poslovne angažmane.

Ukoliko ste zainteresovani, Vašu biografiju sa prijavom na oglas možete poslati na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 23.06.2019. godine.